Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 octombrie 2011

Cum cuceresti o fata in ziua de azi

   Acum ca moda e pe primu loc, fetele isi fac o prima impresie despre tine la modul cum esti imbracat, aranjat si nu numai, chiar si freza de care te plangi si te stresezi ca nu ai una sau ce-l putin nu sti cum ti-ar sta parul bine, poare in ce directi?... dar fi fara griji de acea scriu eu aici pentru a face tot posibilu sa te ajut in aceasta problema. A doua impresie si-o face dupa modul cum vorbesti, te comporti cu ea si degeaba stai bine la prima impresie daca a doua lipseste cu desavarsire. Si sa nu uitam acest moment este cel mai dificil pentru un baiat cand incearca sa cucereasca o fata, chiar si mie. Pentru ca fiecare fata viseaza la baiatu visurilor ei. Poti deveni baiatul visurilor ei, doar  trebuie sa fi atent in multe privinte. 
   Prin urmatorii pasi am sa te invat cum s-o cuceresti si s-o faci sa te adore:
                                 




   In primul pas am sa-ti explic pretentia ce are o fata de la un baiat privind la imbracaminte. O fata se lasa usor impresionata daca esti imbracat intr-o camasa usor sifonata cum e la moda acum, o pereche de blugi la care sa se potriveasca camasa si o pereche de tenisi simpli, dar sa nu uiti ca si parfumul are un rol important in aceasta situatie fiind fin sau intepator, asta ramane la alegerea ta. Iar sa nu te astepti ca ea sa zica "wow, mai dat gata la cum te-ai imbracat" in nici-un caz credema. Probabil o sa-ti zica ca iti sta bine.Dar in gandul ei...        
                                               



   Al doilea pas conteaza foarte mult  deoarece aici tine de comunicarea ta si tot odata de imaginatia ta.  De multe ori lipsa de comunicare e foarte prezenta iar partenera se plictiseste repede, dar fi fara griji ti-e nu ti se va intampla asaceva deoarece sunt eu aici si am sa-ti dezvalui un mic secret caru-i numai tie ti-l voi spune! Uite aveam si eu mici probleme in aceasta situatie si iata ce mi-a trecut mie prin cap: mergand spre locul unde trebuia sa ma intalnesc cu respectiva am inceput pe drum sa povestesc cu un copac il intrebam asa incet "ce faci copacule? moama ce creanga misto ai" sau unui stalp sau oricarui obiect imi iesea in cale pana la intalnire. Odata ce am ajns la intalnire aveam un chef de 
                              vorba de abea ii dadeam timp la ea sa scoata ceva din gura.                                
                                                  
                                          
 Al treilea pas consta in intretinerea relatiei. De fiecare data cand va intalniti incercati sa n-o faceti tot in acelas loc iar decizia unde va intalniti sa fie a ta, a baiatului, si nu doar locul unde va intalniti ci daca ea intreaba unde mergem  in timp ce stati pe o banca ce-l mai prost raspuns ar fi "nu stiu", evital. chiar daca nu sti unde sa mergeti spune-i: vino, ne plimbam. De fata cu prieteni de-a ei sau de-ai tai indiferent incearca s-o faci pe ea sa se simta bine, nu adresa glume la persoana ei, dinpotriva fa-o sa se simta importanta, daca vrei sa faci glume fale dar tine cont, nu la adresa ei!




  Al patrulea pas, ultimul fiind ce-l mai simplu, am sa te invat cum o faci pe partenera ta  sa te adore pe zi ce trece mai mult. De fiecare data cand va intalniti surprinde-o cu cate un cadou simbolic cum ar fi: o frunza, o floare, o pietricica rosie etc. nu e nevoie de cadouri scumpe, daca intalnesti o fata foarte de treaba poate sa ti-l si refuze aratandu-ti ca ea nu este pe interes! 




Multa bafta! Astept comm cu rezultate, sunt convins ca voi auzi numai de bine.








my Facebook
 http://www.facebook.com/profile.php?id=100003060117976














             

2 comentarii:

  1. Bun...articolul e bun...mi-a adus zambetul pe buze cand l-am citit...chiar daca sunt fata;):P:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai tocmai de aia ti-a adus , logic .. doooh

    RăspundețiȘtergere